Alexandrion Grup a ales solutia WMS de la Senior Software pentru managementul depozitelor. Astfel, cel mai mare producator de bauturi alcoolice din Romania si-a imbunatatit acuratetea livrarilor pe loturi si are un control deplin al stocului.

Alexandrion a implementat WMS de la Senior SoftwareCu o cifra de afaceri de aproape 150 milioane lei in 2016, compania Alexandrion Grup este cel mai mare producator de bauturi alcoolice din Romania si are o zona de productie care se intinde pe o suprafata de 20 de hectare. De asemenea, la inceputul anului 2017, Alexandrion Grup si-a deschis biroul de operatiuni globale in Cipru si a extins afacerea in Statele Unite si Brazilia. Odata cu dezvoltarea companiei, Alexandrion a decis implementarea sistemului WMS pentru managementul depozitelor de la Senior Software.

Intotdeauna am considerat ca este important sa folosim sisteme si tehnologii specializate pentru anumite domenii de utilizare, iar sistemul WMS de la Senior Software acopera activitatile din zona logistica in timp real. Principalele criterii de selectie au fost compabilitatea cu domeniul nostru de activitate, expertiza sistemului in logistica si existenta unor validari ale acestuia din partea altor companii. Am regasit toate aceste beneficii in sistemul WMS, iar cu ajutorul consultantilor Senior Software lucrurile s-au asezat natural

a declarat Cristian Stefanov, IT Manager @Alexandrion Grup.

Odata cu implementarea sistemului WMS, Alexandrion a inregistrat o crestere considerabila a acuratetii livrarilor pe loturi, performanta in depoit este mai buna, iar timpii de identificare a produselor in operatiile de picking au scazut. Totodata, compania are un control absolut al stocului, iar datele sunt centralizate automat. In plus, cu ajutorul unor cititoare coduri de bare oferite tot de Senior Software, trasabilitatea produselor a fost eficientizata, iar activitatile se pot monitoriza la nivel de utilizator.

Cu privire la adoptarea solutiei WMS in depozit, domnul Stefanov considera ca

intreaga echipa de logistica implicata in proiect a adoptat in decurs de cateva saptamani sistemul. Inca din perioada training-ului, angajatii au realizat ca noua solutie ii va ajuta in activitatea desfasurata, ba chiar va elimina anumite actiuni repetitive. Cu sistemul WMS de la Senior Software fiecare membru din echipa stie ce are de facut direct de pe terminalul mobil.

De asemenea, solutia WMS de la Senior Software s-a integrat perfect cu sistemul ERP utilizat deja in companie, cele doua solutii transmitand intre ele informatii detaliate, in timp real.

Citeste comunicatul integral pe seniorsoftware.ro.

[button href=”https://www.seniorerp.ro/descarca-prezentarea-wms/” size=”large” textcolor=”#ffffff” tooltip=”Descarca prezentarea completa a sistemelor Senior Software”]Descarca prezentarea solutiei WMS![/button]