Datorita solutiilor de la Senior Software, producatorul de scaune Antares Romania si-a imbunatatit timpul de planificare a productiei in cele doua unitati, de la 8 ore pana la 15 minute.

Logo client Antares RomaniaIn urma implementarii solutiilor APS si MES de la Senior Software, planificarea productiei in cele doua fabrici ale Antares Romania se realizeaza acum in 15 minute, fata de cele 8 ore necesare in trecut.

“Implementarea MES si APS reprezinta o solutie completa pentru productie, de o rapiditate excelenta […]. In momentul de fata, planificarea productiei dureaza undeva la 15 minute pentru doua fabrici, iar inainte dura intre 3 si 4 ore pentru fiecare fabrica”

– Laczko Hunor, Director Productie Antares Romania

Dupa implementarea solutiilor APS si MES, instruirea noilor angajati si organizarea comenzilor se realizeaza mult mai rapid si mai simplu, iar productia poate fi urmarita in intregime. Intreaga activitate a companiei a devenit mai eficienta, multumita reducerii timpilor de lucru si a cresterii vizibilitatii asupra operatiunilor si stocurilor.

“In cazul solutiei APS s-a creat un algoritm special pentru Antares, care tine cont de […] comenzile de vanzare, stocurile, capacitatea resursei umane si pana la fluxul intern de lucru. […] MES este un sistem foarte simplu, cu doar 3-4 butoane. Trebuie doar sa tii minte ce comanda ti s-a dat, iar odata ce ai terminat, te intorci si raportezi ca ai finalizat task-ul.”

 – a adaugat Laczko Hunor

Alte beneficii obtinute de Antares Romania in urma implementarii sistemelor Senior Software:

    • Controlul total asupra procesului de productie
    • Abilitatea de a planifica activitatea si de a crea diferite scenarii posibile
    • Optimizarea planificarii activitatii angajatilor
    • Gestionarea comenzilor, stocurilor, a personalului si a necesarului de materiale
    • Obtinerea unor date statistice detaliate referitoare la productie, angajati, etc

Citeste comunicatul integral pe www.seniorsoftware.ro

[button href=”https://www.seniorsoftware.ro/solicita-intalnire/” size=”large” textcolor=”#ffffff” tooltip=”Solicita o demonstratie gratuita a sistemelor Senior Software!”]Solicita o demonstratie gratuita a sistemelor Senior Software![/button]