Cel mai mare depozit de carte din tara utilizeaza WMS de la Senior Software

All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet.

Sistemul WMS de la Senior Software a ajutat retailerul online Libris.ro sa isi imbunatateasca operatiunile din depozit, eficienta crescand cu aproximativ 30%, oferind beneficii cum ar fi: cresterea acuratetei stocurilor, a satisfactiei clientilor, a numarului de livrari si procesarea mai rapida a comenzilor.

LibrisDepozitul Libris.ro este cel mai mare depozit de carte din tara dedicat unui magazin online, avand o suprafata de peste 5000 mp si 45000 de articole in stoc. In urma realizarii unui studiu de piata, echipa Libris a concluzionat ca solutia de gestiune a depozitelor de la Senior Software indeplinea toate cerintele tehnice necesare.

Printre beneficiile aduse de implementarea solutiei WMS in depozitul Libris.ro, se regasesc:

    • Operatiuni cu 30% mai eficiente in depozit
    • Volum de livrari cu 35% mai mare
    • Inventariere a stocurilor si instruire a noilor angajati mai rapide
    • Vizibilitate completa asupra activitatii din depozit
    • Reducere semnificativa a erorii umane

…implementarea WMS-ului a eficientizat activitatea in depozit cu aproximativ 30%. […] s-au redus timpii de lucru pe toate operatiunile: picking, preluarea marfii, transferurile de stocuri. […] Daca inainte aproximativ 10% din comenzi ajungeau la call center deoarece stocurile nu erau corecte, acum s-a redus foarte mult acest procent, fiind redusi si timpii de livrare. Anul acesta, numarul livrarilor Libris a crescut cu 35%

Laura Teposu, Business Development Director Libris.ro

Unul din criteriile importante de selectie a fost posibilitatea integrarii noului sistem cu cele doua deja existente: o solutie de tip ERP si o platforma de E-commerce. De asemenea, echipa Libris.ro a achizitionat alaturi de WMS si echipamente hardware marca Zebra, prin platforma itDepot.

Citeste comunicatul integral pe www.seniorsoftware.ro

[button href=”https://www.seniorerp.ro/descarca-prezentarea-wms/” size=”large” textcolor=”#ffffff” tooltip=”Descarca prezentarea completa a sistemului de optimizare a depozitului”]Descarca prezentarea solutiei WMS![/button]