GiftSolution – liderul pietei locale de cadouri corporate, a ales sa isi gestioneze activitatea cu sistemele integrate ERP si Business Intelligence de la Senior Software. Caracterul sezonier al afacerii a impus implementarea unei solutii software performante, capabila sa sustina volumul ridicat de activitate din perioadele de varf, sa ofere capabilitati de previzionare a vanzarilor si nu numai.

giftsolution seniorerp imagine comunicat

Avand o experienta de peste 7 ani in domeniu, GiftSolution este cel mai mare producator de cadouri corporate din Romania, cu o cota de piata de aproximativ 50%. Cifra de afaceri a companiei s-a dublat de la an la an, iar in prezent a ajuns la 3 milioane EUR. Pentru a-si mentine pozitia de lider, managerii companiei au considerat ca sunt necesare o mai buna organizare a activitatii si o eficientizare a fluxurilor de lucru, menite sa sustina planurile de crestere a companiei, si astfel au decis sa implementeze o solutie performanta de management al afacerii. Dupa un amplu proces de definire a cerintelor si evaluare a ofertelor de la principalii 10 furnizori de ERP de pe piata locala, GiftSolution a ales solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI de la Senior Software.

Ca orice companie de import si distributie, nu puteam sa ne gandim serios la o crestere a activitatii fara sa luam in calcul implementarea unui sistem ERP integrat. Criteriile avute in vedere in momentul alegerii solutiei au fost: capacitatea furnizorului de a dezvolta anumite functionalitati adaptate nevoilor noastre, pretul si nu in ultimul rand implicarea echipei de implementare in acest proces.

A declarat Anca Floare, Director Financiar-Contabil GiftSolution.

Solutia SeniorERP i-a permis companiei GiftSolution sa isi organizeze mai bine procesele interne si mai mult decat atat, aceasta a reusit sa:

Creasca productivitatea angajatilor pentru ca procesele operationale au fost standardizate, iar taskurile repetitive au fost automatizate;
• Sporeasca eficienta pe intreg lantul logistic, de la import pana la picking, productie, manipulare si livrare, prin cresterea vizibilitatii si stoparea pierderilor de resurse;
• Eficientizeze activitatea de productie datorita functionalitatilor dedicate din SeniorERP, precum: retete de productie, bonuri de intrare, de consum, wizard-uri de generare automata a documentelor etc.

O solutie software performanta te ajuta sa depasesti limitarile care pot interveni in cadrul oricarei companii in ceea ce priveste accesul la informatii si devine vitala in cazul volumelor mari de date. Este importanta eficientizarea activitatii din cadrul unei companii, iar solutia de la Senior Software indeplineste acest criteriu pentru ca educa angajatii si ii invata sa lucreze unitar in spiritul unui mod de lucru foarte clar.

A adaugat Andreea Rasoga, Director Comercial GiftSolution.

Pe langa sistemul SeniorERP, compania a implementat si SeniorVisualBI pentru analiza si raportare avansata, dezvoltat pe platforma Tableau Software – lider mondial in vizualizarea datelor. Pentru ca este integrat cu SeniorERP, sistemul ofera acces in timp real la principalii indicatori ai afacerii, imbunatatind astfel procesul decizional. In plus, analizele predictive din SeniorVisualBI le vor permite managerilor companiei sa poata lua decizii mai bune in ceea ce priveste estimarea vanzarilor si implicit a necesarului de aprovizionat.

[button href=”https://www.seniorerp.ro/descarcati-prezentarea-completa-a-sistemelor-senior-software/” size=”large” textcolor=”#ffffff” tooltip=”Descarca prezentarea completa a sistemelor Senior Software”]Descarca acum o prezentare completa a solutiilor noastre![/button]