Primul magazin online din Romania dedicat parintilor de copii sub trei ani a implementat o solutie software cu ajutorul careia comenzile sunt procesate chiar si in 15 minute. Magazinul a ales sistemul WMS de la Senior Software pentru a automatiza fluxurile de lucru si pentru a optimiza spatiul de depozitare.

Este vorba despre magazinul Miababy, o platforma de E-commerce in portofoliul careia se regaseste o gama variata de produse dedicate parintilor de copii sub trei ani. Compania a decis sa implementeze solutia WMS de la Senior Software pentru a creste calitatea serviciilor si a reduce costul operational prin automatizarea activitatilor din depozit.

Procesarea unui volum mare de produse cu un numar limitat de resurse a fost unul dintre principalele motive pentru care am ales solutia WMS de la Senior Software.

a declarat Catalin Vladescu, CTO Miababy.ro.

Datorita implementarii solutiei WMS pentru E-commerce, Miababy a obtinut trasabilitate completa asupra marfurilor, a reusit sa scada costurile de depozitare si timpul de livrare si, nu in ultimul rand, a imbunatatit acuratetea informatiilor.

In prezent, cu ajutorul solutiei WMS de la Senior Software, expediem 80% din comenzi in aceeasi zi in care intra. Cred ca cel mai mare beneficiu este cel de a scoate din depozit cat mai multe comenzi intr-un timp cat mai scurt. Sunt cazuri in care procesam comanda chiar si in 15 minute.

a adaugat Catalin Vladescu.

Prin automatizare, platforma de E-commerce a reusit sa elimine activitatile repetitive si sa creasca productivitatea angajatilor. Totodata, utilizand o serie de echipamente precum scaner cod de bare si imprimanta termice, furnizate tot de Senior Software, Miababy pregateste comenzile pentru livrare intr-un timp mult mai scurt si fara erori.

Din momentul in care clientul nostru da click pentru a achizitiona un produs, singura interactiune cu o comanda are loc in depozit, cand trebuie pickuita marfa si pregatita pentru livrare.

a completat reprezentantul companiei Miababy.

Citeste comunicatul integral pe seniorsoftware.ro

[button href=”https://www.seniorerp.ro/descarca-prezentarea-wms/” size=”large” textcolor=”#ffffff” tooltip=”Descarca prezentarea completa a sistemului de optimizare a¬†depozitului”]Descarca prezentarea solutiei WMS![/button]