Solutiile Senior Software au automatizat activitatea Atma Grup

All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet.

Atma Grup si-a automatizat procesele de raportare si ofertare cu un pachet unic de sisteme software. Distribuitorul de scule de prelucrare prin aschiere si consumabile industriale a inlocuit vechile sisteme cu solutiile ERP si SeniorVisualBI furnizate de catre Senior Software.

logo atma grup erpAtma Grup, companie care distribuie la nivel national scule de prelucrare prin aschiere si consumabile industriale, a ales sa utilizeze solutiile integrate ERP si BI de la Senior Software pentru a gestiona mai usor resursele si activitatile de business. Datorita noilor achizitii, distribuitorul din Timisoara a obtinut un flux de lucru mai eficient si mai bine documentat, de la prospectarea clientilor si pana la finalizarea comenzilor.

Printre cele mai importante beneficii obtinute de catre companie se numara automatizarea procesului de ofertare care a determinat imbunatatirea relatiilor cu clientii. Totodata, procesele de aprovizionare si inventariere au fost integrate in ERP impreuna cu activitatile financiar-contabile. Astfel, activitatile interne si comerciale s-au fluidizat, timpii de lucru au scazut, iar erorile umane s-au redus.

Sistemele Senior Software sunt mult mai flexibile[…]. Solutia ERP prezinta functionalitati superioare si permite integrarea unei game mai mari de activitati precum oferte, trimitere de e-mailuri si rapoarte, comunicare prin task-uri etc. Fiind adaptata dupa modul nostru de operare, acum putem folosi modulul de oferte, am reusit sa includem si politicile de aprovizionare in grid-urile modulelor, am adaptat rapoartele la nevoile noastre si tinem si contabilitatea in acelasi ERP

Tiberius Eva, administratorul Atma Grup

Solutia SeniorVisualBI reuneste toate informatiile si datele din companie intr-o singura baza de date, din care se pot genera rapoarte si analize detaliate. Acestea pot fi personalizate in functie de nevoile punctule ale managerilor.

Citeste comunicatul integral pe www.seniorsoftware.ro

[button href=”https://www.seniorerp.ro/descarca-prezentarea-erp/” size=”large” textcolor=”#ffffff” tooltip=”Descarca acum o prezentare completa a solutiei SeniorERP!”]Descarca prezentarea completa a sistemului SeniorERP![/button]