Etape premergatoare unei implementari CRM

Cea mai noua versiune SeniorVisualBI a fost lansata si este disponibila pentru toti cei care vor sa beneficieze de capabilitatile unui sistem Business Intelligence de ultima generatie tehnologica. Astfel, utilizatorii au acces la o viteza de operare ridicata, harti inteligente, o interfata mult mai intuitiva, instrumente noi de analiza si nu numai. Solutia SeniorVisualBI pune accent in continuare pe imbunatatirea experientei utilizatorilor, oferindu-le functionalitati menite sa duca la un alt nivel analiza si raportarea datelor.

software Business Intelligence colaj de imagini

Dar haideti sa vedem cateva dintre cele mai atractive noutati pe care le aduce SeniorVisualBI:

[dropcap size=”120%” bgcolor=”theme”]1.[/dropcap] A fost crescuta performanta aplicatiei

Noua versiune a sistemului Business Intelligence le permite utilizatorilor sa obtina mai repede raspunsurile dorite, indiferent de complexitatea analizelor si a interogarilor de date, deoarece:

Datele sunt procesate de pana la 10 ori mai repede
Solutia Business Intelligence vine cu noutati in ceea ce priveste viteza de realizare a interogarilor in baza de date. Timpul de rulare a acestora a fost scurtat semnificativ, fiind de pana la 10 ori mai mic.

• Interogarile sunt rulate in paralel
SeniorVisualBI ofera un mod de interogare mai eficient, deoarece permite realizarea simultana a doua sau mai multe solicitari catre baza de date.

Business Intelligence romania interogari paralele
• Redeschiderea unui workbook se realizeaza aproape instant
Tuturor ni s-a intamplat cel putin o data sa inchidem din greseala pagina de lucru. Daca in versiunile anterioare redeschiderea unui workbook dura la fel de mult ca deschiderea initiala a acestuia, acum, in cazul in care datele nu au fost modificate, acesta se deschide de pana la 5 ori mai repede.

[dropcap size=”120%” bgcolor=”theme”]2.[/dropcap] Au fost incluse noi capabilitati de vizualizare a datelor

SeniorVisualBI simplifica modul in care utilizatorul interactioneaza cu aplicatia prin introducerea unor instrumente si optiuni de vizualizare noi.

• Hartile sunt mult mai inteligente
A fost imbunatatita semnificativ modalitatea de utilizare a hartilor, incepand cu optiunea de cautare – dupa nume sau cod postal, capacitatea de a face zoom pana la nivel de cod postal si pana la deplasarea pe harta, astfel incat lucrul cu hartile din sistemul BI sa fie mai apropiat de cele mai populare aplicatii de mapping.

In plus, daca in versiunea anterioara selectarea granitelor era mai dificil de realizat, acum se pune accent pe acuratetea selectiei prin introducerea a doua noi instrumente: Radial Selection si Lasso Selection. Astfel, aveti posibilitatea de a selecta frontierele geografice fara sa mai fiti nevoiti sa utilizati liniile drepte.

sistem Business Intelligence harta

• Diverse detalii pot fi afisate prin etichete
Cea mai recenta versiune a solutiei Business Intelligence va ajuta sa raspundeti cu usurinta la intrebari dificile deoarece prin intermediul unor etichete puteti afisa anumite detalii foarte specifice fara a adauga campuri suplimentare in fereastra de vizualizare.

[dropcap size=”120%” bgcolor=”theme”]3.[/dropcap] A fost imbunatatita experienta utilizatorului

Cea mai noua versiune a solutiei Business Intelligence faciliteaza interactiunea utilizatorului cu aplicatia si permite explorarea mult mai usoara a datelor, pentru ca:

• Elementele de analiza avansata au fost integrate in spatiul de lucru
Noile caracteristici ale sistemului permit utilizatorului sa realizeze interogari avansate si sa primeasca raspunsurile la acestea fara a parasi spatiul de lucru. Cum va poate ajuta noul panou de analiza integrat? In primul rand, analiza datelor este mult mai accesibila pentru utilizator, avand in vedere ca indicatori precum trendurile, liniile de referinta sau previziunile, pot fi afisati direct in grafic.

Nu in ultimul rand, aveti posibilitatea sa puneti filtre pe grupuri specifice. Acum puteti selecta un subset de date pentru a vedea care este media, trendul, sau distributia acestora comparata cu restul.

sistem Business Intelligence analiza avansata
Toate aceste modificari sunt menite sa duca experienta de analiza si raportare la un alt nivel, iar interfata prietenoasa face ca intregul proces sa fie mult mai accesibil pentru utilizator.
Cu SeniorVisualBI informatiile despre articole, clienti, preturi sau stocuri pot fi analizate rapid printr-un numar nelimitat de grafice si vizualizari. Mai mult, sistemul de analiza si raportare vine in ajutorul utilizatorilor non-tehnici cu modalitati de prelucrare si vizualizare a datelor foarte intuitive, permitand tuturor persoanelor dintr-o companie sa obtina in cel mai scurt timp rapoartele de care au nevoie.

Solutia SeniorVisualBI este dezvoltata pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor. Preocuparea constanta a Tableau Software de a aduce modificari asupra functionalitatilor orientate spre cresterea satisfactiei clientilor i-a adus titlul de lider pentru al treilea an consecutiv in raportul “Magic Quadrant al solutiilor Business Intelligence si platformelor de analiza”, realizat de Gartner. In cadrul raportului din 2015 solutia de la Tableau Software s-a remarcat prin: abilitatea crescuta de executie, usurinta in utilizare, interactivitate si nu numai.

 [button href=”https://www.seniorerp.ro/formular-de-prezentare-senior-software/” size=”large” textcolor=”#ffffff” tooltip=”Solicita o demonstratie gratuita a sistemelor Senior Software”]Solicita o demonstratie gratuita![/button]