Etape premergatoare unei implementari CRM

Managerii companiilor de distributie care utilizeaza forta de vanzare mobila isi doresc ca agentii lor sa viziteze cat mai multi clienti intr-o zi, sa preia un numar cat mai mare de comenzi si sa recupereze intr-un timp cat mai scurt soldurile restante. Un sistem de ultima generatie tehnologica accesibil pe dispozitive mobile le poate fi de folos angajatilor de pe teren, ajutandu-i sa efectueze mai multe vizite intr-o zi si sa dea dovada de profesionalism in fata clientilor.

Acest sistem poarta denumirea de SFA, adica Automatizarea Fortei de Vanzare (eng. Sales Force Automation). Tehnologia utilizata de acest tip de sisteme pune in legatura directa clientul, agentul si compania, aducand beneficii semnificative pentru fiecare.

Sistemul SFA sprijina activitatea de vanzare si ofera managerilor o vizibilitate mai mare asupra modului in care agentii isi indeplinesc sarcinile. De la sediul central se poate vedea in timp real traseul agentului, clientii pe care i-a vizitat, rezultatul vizitei, feedback-ul de la client, comenzile preluate si facturile incasate. Totodata, se poate modifica programul agentului in functie de situatiile aparute, acesta din urma putand vizualiza actualizarile direct pe device-ul mobil.

Cu ajutorul unei solutii SFA, agentului ii este usor sa vada programul zilnic, starea clientilor, datele lor de contact, sa preia comenzi, sa vada stocul efectiv al fiecarui produs sau sa incaseze facturi. Timpul dedicat fiecarui client va fi mai mic, in consecinta si productivitatea agentului va fi mai mare.

Chiar daca mediul economic actual se poate dovedi dur pentru multi distribuitori, un sistem SFA este solutia de care au nevoie pentru a-si consolida relatiile cu clientii si pentru a reduce costurile cu forta de vanzare mobila.

[button href=”https://www.seniorerp.ro/primiti-o-estimare-de-pret-pentru-sistemele-senior-software/” size=”large” textcolor=”#ffffff” tooltip=”Intreaba un consultant Senior Software. Nu te costa nimic!”]Afla cat costa implementarea SFA![/button]

Roxana SRL, liderul distributiei de bere si bauturi racoritoare din Bistrita, utilizeaza SeniorSFA

[pullquote]

Solutia SFA de la Senior Software ne-a ajutat in primul rand sa economisim foarte mult timp in ceea ce priveste preluarea comenzilor de la clienti. Recent am facut un upgrade la cea mai noua versiune SFA si pot spune ca sunt foarte multumit, avand in vedere imbunatatirile aduse pe partea de incasare si posibilitatea de a vinde fractionat. O alta functionalitate extrem de utila este aceea ca pot vedea oricand pe harta locatia exacta a agentului in momentul in care trimite o comanda.

[/pullquote]